ΑΓΩΝΕΣ
Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου 1/2/09

Πρώτες νίκες από κύπριες μαθήτριες στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου.

Διεξήχθη την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου με την συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Την Κύπρο εκπροσώπησαν οι πρώτοι δυο αθλητές κάθε αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου Γυμνασίων και Λυκείων που έγινε στη Πάφο στις 21/1/09.
Πρώτη θέση κέρδισε στα 3000μ κοριτσιών λυκείων η Στέλλα Χριστοφόρου του Πασκάλ Λεμεσού και η Μερόπη Παναγιώτου του Γυμνασίου Κοκκινοτριμυθιάς στα 2000μ.
Πολύ καλά τα πήγαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας, Δημητρίου Ραφαέλα 7η στα 3000μ κοριτσιών Λυκείων , Πρατσή Ελένη 9η στα 2000μ κοριτσιών γυμνασίων.
Στα 4000μ Αγοριών Λυκείων οι Αριστοτέλους Κυριάκος 5ος και Νικοδήμου Ραφάηλ 15ος και στα 3000μ. Αγοριών γυμνασίων, Δουλαππάς Ανδρέας 16ος και Σωτηρίου Χριστόφορος 33ος
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Μίκη Σπύρου εκ των συνοδών καθηγητών δήλωσε πως η αποστολή κρίνεται απόλυτα επιτυχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο αθλήτριες που κέρδισαν πρώτη θέση προπονούνται με τον κ. Σπύρο Σπύρου (παλαιό πρωταθλητή στους δρόμους ημιαντοχής 800μ και 1500μ) ο κ. Σπύρου μας ανάφερε για την Στέλλα ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες τεσσάρων χρόνων, αφού τα προηγούμενα χρόνια έχανε την πρώτη θέση στις λεπτομέρειες. Ενώ για την Μερόπη μας τόνισε το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό που την κράτησε πίσω από τις προπονήσεις, ωστόσο κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα--->>>
Ακλουθούν φωτογραφίες.