ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 

26.2.09 Φυσιοθεραπεία ξεκίνησε από χθες το βράδυ ο Παγκοσμιονίκης πρωταθλητής του ύψους Κυριάκος Ιωάννου που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά το πετυχημένο άλμα 2.28μ. στο διεθνές μήτιγκ "Αθήνα 2009" που τον ανάγκασε να αποχωρήσει προκειμένου να αποφύγει σοβαρότερο τραυματισμό.Ο Ιωάννου με τον οποίο μιλήσαμε χθες ανέφερε ότι νιώθει καλύτερα και θα είναι έτοιμος μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από τις 6-8 Μαρτίου.

Ο πρωταθλητής μας όπως έδειξε και χθές βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι είναι έτοιμος για άλμα γύρω στα 2.30μ. και θα προσπαθήσει για την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση μεταλλίου , προσθέτοντας ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.

Τέσσερεις αθλητές στο Τορίνο

Τρεις αθλητές και μια αθλήτρια θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας μεταξύ 6-8 Μαρτίου στο Τορίνο της Ιταλίας. Πρόκειται για τους Κυριάκο Ιωάννου στο ύψος, Γιώργο Αρέστη στη σφαιροβολία, Παναγιώτη Ιωάννου στα 60μ. και τη Μαριάννα Ζαχαριάδη στο Επί Κοντώ. Τη συμμετοχή των πιο πάνω αθλητών επικύρωσε προχθές η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ που συνήλθε και μελέτησε τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία.

Ο Γιώργος Αρέστη του ΓΣΖ πριν από μερικές μέρες πέτυχε νέο Παγκύπριο ρεκόρ με βολή 19.43μ. και η Μαριάννα Ζαχαριάδη με άλμα 4.41μ. το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.
Συνοδοι προπονητες είναι οι κ.κ.Δημητρης Ευθυμίου, Φώτης Στεφανή και Αλέξιος Λεωνίδης.

Πηγή Δελτίο τύπου ΚΟΕΑΣ