ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 

3.4.09 Διεθνείς Αγώνες Δρόμου στην Περιοχή της Πάφου 26 - 29 Νοεμβρίου 2009
Στα πλαίσια της συνεχούς μας προσπάθειας για την αύξηση του αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο, το ARENA έχει αναπτύξει τα τελευταία 5 χρόνια μια δαπανηρή, επίπονη και εξειδικευμένη προσπάθεια προώθησης αυτού του σημαντικού και αξιοπρόσεκτου είδους τουρισμού, τόσο σε εξειδικευμένα γραφεία όσο και σε διάφορους συλλόγους, πανεπιστήμια, σχολεία, ομάδες, ομοσπονδίες και Ολυμπιακές επιτροπές,

με μεγάλη επιτυχία και θετικά αποτελέσματα.
Μέσα στα πιο πάνω πλαίσια, το ARENA σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία 209 Events από την μεγάλη Βρετανία, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά τους πρωτοποριακούς για τα δεδομένα της Κύπρου αγώνες “Cyprus International 4-Day Challenge 2009” κατά την περίοδο 26 - 29 Νοεμβρίου –2009.

Σαν αποτέλεσμα της περσινής πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης όπως είχε χαρακτηριστεί τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από εξειδικευμένα περιοδικά, είναι με μεγάλη μας χαρά που προβλέπουμε φέτος αύξηση στο αριθμό συμμετοχών. Επιπλέον για μια ακόμα φορά η εκδήλωση αποκτά και διεθνές ενδιαφέρον αφού και φέτος θα έχουμε μαζί μας αθλητές από Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Σουηδία, Ρωσία και Κύπρο, και φυσικά από τα Ηνωμένα Έθνη και τις Αγγλικές Βάσεις.

Το “Cyprus International 4-day Challenge” είναι ένας αγώνας τεσσάρων ημερών στην περιοχή του ΑΚΑΜΑ, όπου οι συμμετέχοντες την πρώτη μέρα θα αγωνιστούν σε μια δοκιμασία 6χλμ, την δεύτερη μέρα θα κάνουν μια ανάβαση 11 χλμ. προς το χωριό Αρόδες, την τρίτη μέρα θα τρέξουν σε ένα ημι-μαραθώνιο αρχίζοντας από το Νέο Χωριό και προχωρώντας θα καταλήξουν μέσα στο Πάρκο του Ακάμα και την τέταρτη μέρα θα τρέξουν 10χλμ μέσα στην Πάφο. Οι διαδρομές αυτές και μετά από την περσινή επιτυχή διοργάνωση των αγώνων, έχουν χαρακτηριστεί ως ιδανικές και ίσως μοναδικές σε ομορφιά στη Ευρώπη για την μορφή των αγώνων που σκοπεύουμε να διοργανώσουμε.

Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την αντοχή τους, ή απλώς να παρευρεθούν και να υποστηρίξουν τους δρομείς. Για όσους θα θέλανε να βοηθήσουν εθελοντικά με την όλη διοργάνωση αυτού του πρωτότυπου αγώνα παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26 880430.