ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 

18.6.09 Γενική Συνέλευση του σωματείου δρομέων Δρό.Με.Α. Racing.
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27/5/2009, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, η Γενική Συνέλευση του νεοσυσταθέντος σωματείου δρομέων Δρό.Με.Α. Racing . Η συνέλευση είχε ως κύριο στόχο την ψήφιση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, έγινε αναδρομή από μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την σύντομη, αλλά πλούσια δράση του σωματείου και δόθηκε

η ευκαιρία στα παρευρισκόμενα μέλη να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε τα οκτώ ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ., οι οποίοι και συνήλθαν σε συνεδρίαση για τον καταρτισμό τους σε σώμα. Το νεοεκλεγέν Δ.Σ., το οποίο και θα έχει διετή θητεία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Λουκαΐδης, Αντιπρόεδρος: Στέλιος Ιωάννου, Γραμματέας: Στάλω Γιουτανή, Ταμίας: Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Οργανωτικός Γραμματέας: Νίκος Βασιλείου, Υπεύθυνος εκδηλώσεων: Δώρος Μιγιάκης, Έφορος αθλητών και αθλητριών: Νίκος Σουρμελής, Υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων: Αντρέας Αριστοτέλους.

Η στελέχωση του Δ.Σ. αποτελείται τόσο από παλιούς πρωταθλητές, όσο και από άτομα που ασχολήθηκαν και ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και νιώθουν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς σε ένα σωματείου όπως είναι η Δρό.Με.Α. Racing . Όσον αφορά τα μέχρι σήμερα μέλη του σωματείου, σε αυτό ανήκουν ορισμένοι δρομείς επιπέδου, αλλά και πολλοί αθλούμενοι που θέλουν να τρέχουν για την υγεία τους. Το νεοσυσταθέν αυτό σωματείου στοχεύει ανάμεσα σε άλλα, στην προώθηση του κοινωνικού αθλητισμού σε όλα τα στρώματα της κυπριακής κοινωνίας, την προώθηση του αθλητισμού ως ενός τρόπου υγιούς διαβίωσης, την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν το ευ’ αγωνίζεσθαι, την καταπολέμηση του ντόπινγκ και της βίας στα γήπεδα, την παροχή κοινωνικής και φιλανθρωπικής προσφοράς δια μέσου του αθλητισμού και μέσα από τις συνεργασίες με φιλανθρωπικούς φορείς και σωματεία καθώς και την παροχή σωστών προπονητικών οδηγιών και κατευθύνσεων σε δρομείς όλων των επιπέδων για την ορθότερη και πιο ασφαλή ενασχόληση τους με τον αθλητισμό. Μέσα από την σύντομη ιστορία του, (επίσημη ημερομηνία ίδρυσης η 2/12/2008), έχει συνεργαστεί για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων καθώς και την στήριξη των κοινωφελών σκοπών άλλων ιδρυμάτων με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, με τον Οργανισμό Νεολαίας, με τον Σύνδεσμο για την Καταπολέμηση της Βίας στην Οικογένεια, με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Καρδίας καθώς και με την Οικολογική Κίνηση.

Σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α. Racing www.dromearacing.com