ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 

20.3.09 Τουρνουά Φιλίας και Ειρήνης.
Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κύπρου αναλαμβάνει τη διοργάνωση του τελευταίου,(με το αγώνα δρόμου πέφτει η αυλαία του τουρνουά) αλλά του μαζικότερου σε συμμετοχή αθλήματος, του Τουρνουά Φιλίας και Ειρήνης που διοργανώνει για 21η συνεχή χρονιά η ΣΠΕ Στροβόλου.

Πρόκειται για αγώνα δρόμου 6 χλμ ο οποίος θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Γήπεδο Στροβόλου την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 4.30μμ. Οι δρομείς, αφού περάσουν μέσα από τους γνωστούς δρόμους του μεγάλου προαστίου, θα τερματίσουν στο γήπεδο. Ο αγώνας είναι υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά την οργάνωσή του αλλά στηρίζεται στην αμοιβαιότητα και τη αλληλεγγύη (Τουρνουά Φιλίας) και οι δρομείς τρέχουν, όχι για να διακριθούν αλλά περισσότερο για τη συμμετοχή και την εμπειρία.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.runclub.com.cy.

Η ΣΠΕ Στροβόλου προσφέρει δωρεάν φανέλα και μετάλλιο σε όλους τους δρομείς που θα πάρουν μέρος. Θα υπάρχουν δέκα διαφορετικές κατηγορίες και θα βραβευθούν με κύπελλα οι πρώτοι τρεις σε κάθε κατηγορία. Οι απονομές θα γίνουν το βράδυ κατά την επίσημη τελετή και δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στις 20:30

Στον αγώνα αναμένεται να πάρουν μέρος πέραν των 250 δρομέων. Πολλοί από αυτούς είναι δημότες αλλά και αρκετοί είναι ξένοι που διαμένουν στην Κύπρο είτε μόνιμα είτε προσωρινά.