ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
 

11.12.08 Στιγμές προπόνησης
Tρίτη απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία, από τις λίγες μέρες που νιώσαμε το κρύο φέτος -μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Ο αγωνιστικός χώρος γεμάτος με νέα παιδία να προπονούνται υπό τα βλέμματα των προπονητών τους, παλιοί αθλητές, οι οποίοι τώρα υπηρετούν τον κλασικό αθλητισμό από τη θέση του προπονητή.

Στις φωτογραφίες ο Μάριος Πατσαλιδης, προπονητής του Γ.Σ.Π., με τους νεαρούς αθλητές του Κωνσταντίνο Τίμινη, θεοδώρα Χ’’Κώστα, Αντρέα Ολύμπιο , Γιαννο Παντελή, Κωνσταντίνο Σπύρου, Μάριο Αποστόλου και Σταύρο Θεοδωρίδη.

Στην δεύτερη φωτογραφία ο Αδάμος Παπαδάμου, προπονητής του Γ.Σ.Πραξάνδρου, του προσφυγικού συλλόγου, που από τη φυσική του έδρα την Κερύνεια, τώρα συντηρεί δυο κλιμάκια αθλητών, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. Στη φωτογραφία μαζί με τον Αδάμο Παπαδάμου είναι δυο από τους αθλητές του, από τα μεγαλύτερα νεαρά ταλέντα, η Ευγενία Κόρκοκιου και ο κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ παίδων στα 400μ Στέφανος Αναστασίου.

Στην τελευταία φωτογραφία ο Βασίλης Χειμωνής, προπονητής του Γ.Σ.Π., με ένα από τους αθλητές που προπονεί, το Μάρκο Ξενοφώντος.