ΑΓΩΝΕΣ
Παγκύπριοι αγώνες στίβου Εφήβων και Νεανίδων 25-26/4/09. ΓΣΖ Λάρνακας.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι Αγώνες του 53ΟΥ Παγκύπριου Πρωταθλήματος Εφήβων και του 40ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκυριάκο στο Νέο Στάδιο Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια τους σημειώθηκαν τρεις Νέες Επιδόσεις Αγώνων. Το Σάββατο οι αγώνες έγιναν κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες αφού στην περιοχή της Λάρνακας έβρεχε συνεχώς και οι αθλητές και αθλήτριες δυσκολεύοντο στις προσπάθειες που κατέβαλλαν να διαγωνιστούν.

Τις τρείς Νέες Επιδόσεις Αγώνων σημείωσαν:

-Η Μαριάνα Ζαχαριάδη του ΓΣΠ στο Επί Κοντώ με 4.10μ. Την προηγούμενη κατείχε η Ευθυμία Γιαννακού του Πραξάνδρου με 3.60μ.

- Η Χριστοφόρου Στέλλα του ΓΣΟ στα 800μ. με χρόνο 2.10.17 βελτιώνοντας τη δική της που ήταν 2.12.64

-Ο ΓΣ Πράξανδρος στη σκυταλοδρομία 4Χ400 με χρόνο 3.19.69 . Την τετραδα της σκυταλοδρομίας του προσφυγικού συλλόγου αποτελούσαν οι αθλητές Αναστασίου Στέφανος, Αντωνίου Κυριάκος, Μενελάου Ρηγίνος και Λάμπρου Αντώνης. Οι Αναστασίου και Αντωνίου αποτελούν μέλη της Εθνικής Ενόπλων.

Τους αγώνες διοργάνωσε με αρκετή επιτυχία ο Γυμναστικός Σύλλογος Ζήνων Λάρνακας.

Στη βαθμολογία των Αγώνων προηγούνται ο ΓΣΟ Λεμεσού στους Έφηβους με 125β και ο ΓΣΠ Λευκωσίας στις Νεάνιδες με 154.50β. Η βαθμολογία θα ολοκληρωθεί μετα τη διεξαγωγή των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Δεκάθλου Εφήβων και Επτάθλου Νεανίδων που θα διεξαχθούν στη Λευκωσία στις 16 - 17 Μαϊου 2009.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα--->>>
Ακλουθούν φωτογραφίες από τους αγώνες.